mode en haartrends

kapper middelburg

WAT gaan we in 2021 veel tegenkomen?

Een rechte pony oldschool of kinderachtig? Dacht het niet! De rechte pony maakt dit jaar een comeback. Het voordeel van deze stijl is dat het met lang en met kort haar heel tof staat. Deze trend zorgt voor een stoere look en is bij bijna iedere haarstijl toepasbaar.

In de salon is heel veel vraag naar een "side bang"of de zogenaamde shag look!

Ook de korte bob zul je weer veel tegenkomen.Je maakt deze look helemaal af met een pony.

Een hoge staart is ieder jaar een kapseltrend, maar deze vernieuwde versie kenden wij ook nog niet. Ken je nog een haartrend van een paar jaar geleden, waarbij je een klein lokje haar om je haarelastiekje wikkelde? Dit is in principe hetzelfde, alleen dan met een hele grote lok zodat je staart nog hoger wordt.

Heb jij lang haar?Laat je haar lekker sluik hangen,dit is het helemaal.

HOE KUN JE JE HAAR LEUK DRAGEN IN 2021

Of je nu kiest voor één of twee knotjes, als ze maar rommelig zijn.De messy buns zijn het helemaal dit jaar. Een héle fijne trend, want deze haarstijl is niet alleen heel makkelijk te maken, maar staat ook nog eens heel erg leuk!

Twee vlechtjes kinderachtig? Echt niet, want ze geven je anno 2021 juist een heel krachtig en feministisch uiterlijk.

Het typische "high school"kapsel is het weer helemaal.En hoe makkelijk ,want je hebt hier alleen een knipje/klemmetje/elastiekje voor nodig.

 

 

Welke haarkleuren zal je veel tegenkomen in 2021?

Koperen haarkleur: dé haarkleur voor 2021.

Er kan heel eenvoudig zelf invulling gegeven worden aan de nieuwe trend. Hoe meer rood, hoe warmer de coupe. Ook kan er rood aangebracht worden over heel het haar of enkel in de punten.Jij beslist!

Let op: rode tinten vervagen sneller dan andere kleuren. Er is dus wel wat extra onderhoud vereist bij dit kapsel. Gebruik goede haarverzorging en probeer het niet te vaak te wassen.

Lila lokken

Voor de durvers onder ons is lila the way to go. Ook deze tint is al een tijdje populair en komend jaar gaat deze haarkleur nergens naartoe. Opgepast, want deze kleur vraagt wel net om iets meer onderhoud.

Raspberry bourbon

De haarkleurtechniek waar we het allemaal over gaan hebben, wordt raspberry bourbon genoemd. Raspberry verwijst naar de rode gloed van de highlights door het haar, bourbon naar de bruine whisky-kleur van de rest van het kapsel

bruiloft of feestje ?

 

Wij kunnen jou van dienst zijn met je bruidskapsel en visagie ,maar je kunt ook voor een feestje een afspraak maken.

Wij passen jouw kapsel aan op jouw keuze en adviseren dit bij de kleding die je aandoet.

 

 

HEREN TRENDS

 

De herenkapsels voor 2021 zijn heel stoer,Fade haircuts,man buns,lang haar,kort haar,krullen en meer.

We zien vanalles terug komen:matjes,de gelkuif,bloempotkapsels ,maar ook geblondeerd haar is terug!

De meest opvallende trends voor mannenkapsels is de terugkomst van de jaren 80′. Het belangrijkste element van dit kapsel is het volume. De föhn wordt je beste vriend dit jaar. Nog een belangrijk punt van het jaren 80′ kapsel voor mannen, is een middenscheiding of een kuif en de mat…..ja echt… de mat of langer gedragen achterkant van het haar is echt het element van de jaren 80′.