BRUIDSBEHANDELINGEN

weddingshoot.jpg
Bruidskapsels zeeland

EINDELIJK IS HET ZOVER! 

 

Je partner heeft je ten huwelijk gevraagd. Of jij hebt het initiatief genomen, dat kan natuurlijk ook. Jij hebt in elk geval JA gezegd! En dan komt het, wat ga en wil je allemaal regelen? Met veel dingen kunnen wij niet helpen, maar met een mooi bruidskapsel en bruids make-up wel!

Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, een bruidskapsel en bruidsmake-up? 

 

 

 

Als eerste heb jij contact met ons opgenomen over wat de mogelijkheden zijn, en natuurlijk of wij op jullie dag ook kunnen. We plannen samen een afspraak waarop je langs komt voor je proefkapsel en eventueel de proef make-up.

Wat doen we op de proefdag? Je komt bij ons in de salon ,zodat we alle spullen bij de hand hebben.We bespreken jouw wensen en gaan aan de slag. Ondertussen maken wij foto's, maken aantekeningen en houden we voorbeelden apart die jij eventueel hebt meegenomen, zodat we op de trouwdag precies weten wat we moeten doen. Dit neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Wil je ook je make-up door ons laten verzorgen? Dit werkt hetzelfde en duurt ook 1 à 1,5 uur.

De grote dag is aangebroken! Je bent op je trouwdag bij ons in de salon welkom, maar wij kunnen ook langs komen op locatie. We zijn ongeveer 2- 2,5 uur bezig aan jouw make-up en kapsel. Hier nemen we graag ruim de tijd voor, want de planning kan altijd iets anders lopen en we willen geen stress en jij natuurlijk ook niet. Voor alleen een bruidskapsel zijn we gemiddeld 1 à 1,5 uur bezig. 

Nadat we de proefsessie hebben gedaan zullen we samen de tijd inplannen.

Natuurlijk kunnen wij ook moeders, schoonmoeders, vriendinnen & familie voorzien van een feestelijk kapsel op jullie dag. We komen dan als dat nodig is met meerdere kapsters. De bruid mag altijd als eerste zodat zij zeker op tijd klaar is. 

Wat is onze maximale reistijd? Een uur rijden enkele reis .Dit in combinatie met een complete bruidsbehandeling,dus bruidskapsel & viagie.

​​​

Hoe ga jij je planning maken? Bij het maken van de afspraak kun je aangeven rond welke tijd jij klaar wilt staan op de trouwdag. Bij de planning moet je er rekening mee houden dat je de jurk pas aantrekt als je kapsel en make-up gedaan zijn. Dit neemt meestal ook een half uurtje in beslag. Dan wil je misschien nog trouwfoto's laten maken voor je echt trouwt. Is dit allemaal vroeg op de dag? Wij vinden het geen probleem om al voor 8 uur te beginnen, met regelmaat zijn we zelfs al voor 7 uur op pad.

Jullie mooie trouwdag is achter de rug! We ontvangen graag foto's van jullie dag zodat wij deze kunnen delen op social media en op onze website.Dan kan de volgende bruid ons werk zien,

Jullie willen tenslotte ook ons werk zien van onze bruidsbehandelingen .

Wij gebruiken hiervoor geen media van het web ,maar puur ons eigen werk.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/19

Ook je nagels laten verzorgen of een wimperverlenging?

 

Naast je kapsel en make-up wil jij misschien ook je nagels netjes laten verzorgen.

Je kunt hiervoor terecht bij Demi,onze collega die naast kapster ook nagelstyliste is .

 

Bezoek haar Facebook pagina

10_edited.jpg

Bruidsmake-up

20200904_085405_edited.png

Bruidskapsel

20200703_144133.jpg

Ook voor gasten!

INTERESSE? 

 

Wil jij dat wij jou omtoveren tot een prachtige bruid? Of heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons op en we kijken samen uitgebreid naar de mogelijkheden.

Heb jij ons gemaild?We zullen je mail binnen 36 uur beantwoorden.Bekijk dan ook voor de zekerheid je ongewenste mail,het zou kunnen dat hij daarin terecht komt.

Vergeet niet je trouwdatum te vermelden!