behandelingen

 
 

alle kappers behandelingen

 

Wij doen alle kappersbehandelingen. Dit zijn dus onder andere wassen, knippen, kleuren, fohnen, krullen, stijlen, opsteken en tondeusecoupes. Maar ook voor alle andere wensen met betrekking tot het haar kun je met of zonder afspraak bij ons terecht. Twijfel je over wat je met je haar wilt doen? Wij geven graag persoonlijk advies!  Bij het kopje 'team' zie je wie van ons welke behandelingen doet.

wenkbrauwen epileren en verven

 

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van je gezicht en zijn een aandachtspunt voor het creëen van een mooie uitstraling. Verven en epileren spelen daarbij een belangrijke rol. Wij zorgen ervoor dat de vorm en kleur van je wenkbrauwen helemaal bij jouw gezicht passen.

Ook verven we de wimpers als jij dit wilt.

 
Bruidsbehandelingen kapsalon Take Off Middelburg

Bruidsbehandelingen

 

Op jouw speciale dag wil je er als bruid natuurlijk prachtig uitzien. Wij zorgen ervoor dat je kapsel en make up helemaal naar je zin zijn! Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken ook op locatie voor bruidjes, dus we komen indien je dat wenst aan huis. Meer informatie? Kijk op de pagina bruidsbehandelingen

 

eigen ideëen?

 

Heb je iets in je hoofd, maar twijfel je of dit iets voor jou is? Of zijn er ideëen waarvan je je afvraagt of wij hierbij kunnen helpen? Wij staan overal voor open en denken graag mee, dus twijfel niet om hierover contact met ons op te nemen!

© 2016 by studio MELT.
Mind made designs.

  • Facebook Black Round