top of page

behandelingen

Alle kappersbehandelingen

behandelingen

alle kappers behandelingen Wij doen alle kappersbehandelingen. Dit zijn o.a. wassen, knippen, kleuren, fohnen, krullen, stijlen, opsteken.Maar ook voor alle andere wensen met betrekking tot het haar kun je bij ons terecht. Twijfel je over wat je met je haar wilt doen? Wij geven graag persoonlijk advies!  Bij het kopje 'team' zie je wie van ons welke behandelingen doet.

170519b - Kristel_Mathijs_Wedding_JorgeJager - 030.jpg
Kapsalon Take Off-143.jpg
hairsalon44.png

highlights & balayage

highlights & balayage Toe aan meer kleur verschil in je haar ?Of juist een blonde uitstraling?Boek dan highlights of balayage in ons boekings systeem.Niet voor iedereen is blond geschikt,we zullen altijd eerlijk advies geven.Heb jij een lager budget?Geef ons dit aan zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is met jouw wensen.

Bruidsbehandelingen kapsalon Take Off Middelburg

bruidsbehandelingen

Bruidsbehandelingen Op je speciale dag wil je er als bruid natuurlijk prachtig uitzien. Wij zorgen ervoor dat je kapsel en make up helemaal naar je zin zijn! Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.Wij werken ook op locatie voor bruidjes, dus we komen indien je dat wenst aan huis. Meer informatie? Kijk op de pagina bruidskapel & visagie.

juliekyra2.jpg
IMG-20180921-WA0005.jpg

eigen ideëen?

Heb je iets in je hoofd, maar twijfel je of dit iets voor jou is? Of zijn er ideëen waarvan je je afvraagt of wij hierbij kunnen helpen? Wij staan overal voor open en denken graag mee, dus twijfel niet om hierover contact met ons op te nemen!

Alle kappersbehandelingen
Bruidsbehandelingen
bottom of page